Onze Ondernemingen

Door de jaren heen hebben we, met onze partners, heel goed naar vele ideeën van talenten geluisterd. En zo zijn er aan de hand van hun ideeën, verschillende concepten omgezet naar organisaties van vlees en bloed. Klik op de logo’s en je komt direct op de websites terecht voor meer gedetailleerde informatie.

We nodigen je uit om eens kennis te maken met al onze organisaties, de mensen die er werken en hun projecten. Wil je ook een eigen social commerciële onderneming beginnen? Heb je misschien zin om bij één van onze organisaties te werken? Of wil je als investeerder mede-eigenaar zijn van één op meerdere van onze start-ups of scale-ups, zoals Kees en Willem al doen? Neem dan contact op met ons!Ondernemingen

Ingenieurs op Zuid

Ingenieurs Op Zuid is een enthousiast en gedreven bureau dat zichzelf naast het leveren van topkwaliteit tevens tot doel heeft gesteld voor technische talenten op Rotterdam Zuid en omgeving een kweekvijver voor professionele engineers te zijn.

Bureau XD

Bureau XD is een 3D (XD)-tekenbureau dat zijn werkzaamheden uitvoert volgens de BIM methodiek. Hierdoor leveren wij duurzame, meerdimensionale, kwalitatief hoogwaardige tekeningen met een gericht advies.

PUIK werkt

Puik Werkt voert als aannemer bouwprojecten uit om betaald werk te bieden aan jongeren die een extra kans goed kunnen gebruiken.

On the job, aangestuurd door ervaren beroepskrachten, leren ze het vak van timmerman en ijzerwerker.

New Momentum

Internet heeft de wereld veranderd. Online informeren burgers zichzelf en geven ze vorm aan de wereld om hen heen. Ben jij klaar voor de nieuwe realiteit? New Momentum helpt bedrijven en organisaties om de vrije internetcultuur te omarmen.

Productiehuis Flow

ProductieHuis FLOW heeft de overtuiging dat de maatschappij door middel van verschillende kunstvormen vanuit verschillende perspectieven gezien kan worden.

Zuidloont

ZuidLoont is de detacheerder en de uitzendorganisatie van Ondernemershuis-op-Zuid. Als je via ons geplaatst wordt, ben je er 1 van ons, en blijven wij je begeleiden en coachen, om ervoor te zorgen dat je altijd op je plek zit. ZuidLoont zet zich extra in om voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt betaald werk te vinden.

De Grote Schoonmaak

Wij laten onze mensen schitteren. Zodat die op hun beurt, iedere dag, de werkplekken van uw mensen kunnen laten schitteren.Hard werken dient erkend en gewaardeerd te worden. Dit gebeurd op verschillende manieren, enerzijds met een eerlijk salaris en met scholing en een mooie bonus aan het eind van het jaar. Anderzijds door ruimte te geven aan professionaliteit en goed te luisteren naar wat er nodig is.

Loes op Zuid

Onze droom is dat iedereen op Zuid en in heel Rotterdam mee doet om samen Rotterdam nog mooier te maken. En dat iedereen de zorg en ondersteuning krijgt om mee te kunnen doen. Met zorg en ondersteuning die aansluit bij haar of zijn persoonlijke behoefte.”

LunchBunch

Wij verzorgen lunches met een sociaal en duurzaam karakter en nemen geen mensen aan om lunches te maken, wij maken lunches zodat we mensen aan kunnen nemen. Uw bestelling zorgt dus direct voor brood op de plank bij u en bij onze mensen. Zo draagt u dus bij aan een socialer en inclusiever Rotterdam.

Community Partners