Ondernemerschap is de sleutel

Ongebruikt potentieel

Aan de rand van de arbeidsmarkt loopt veel talent rond. We zien veel drop-outs, mismatches tussen studie en banenmarkt enzovoorts. Mensen met een valse start die niet makkelijk meer aan een baan komen, om welke reden dan ook. Aan diezelfde rand van de arbeidsmarkt zijn zat mensen met plannen, die zelf vorm willen geven aan hun kans.

Maatschappelijk kapitaal

Tegelijkertijd zie we mensen die alles al hebben. Die willen investeren met ook maatschappelijk rendement. Die het leuk vinden om een eigen start-up of scale-up met social impact mogelijk te maken. Die hun ervaringen over willen brengen op de leiders van morgen.

OopZ! ziet zichzelf als grote broer met ondernemers-ervaring:

  • Die meedenkt & mee doet om jouw startup
    tot een succes te smeden
  • Die combinaties maakt waar jij misschien niet meteen aan denkt
  • Mee investeert en mee blijft sparren omdat hij in jou en je plan gelooft
  • Jou scherp houdt in hoe jij je verhaal doet
  • De tijd neemt om erachter te komen welke kwaliteiten jij in huis hebt
  • Niet snel opgeeft

Door de jaren heen

kom kennismaken met Oopz!

Wil je werken?

Onze deur staat altijd open. Voor iedereen. Het maakt niet uit waar je vandaan komt of hoe je rugzak eruitziet. Wij willen wel eens naar je verhaal luisteren. We kunnen ook ons netwerk inzetten voor jou.

Wil je ondernemen?

Sterk, onafhankelijk, vrijdenkend en ondernemend. Zijn dit jouw kwaliteiten? En heb jij een plan voor je eigen zaak? Wil je ontdekken of jouw idee voor een sociaal en commerciële onderneming kans van slagen heeft en wil je er 100% voor gaan? Je bent welkom. En check ook onze startup route…

Wil je investeren?

Heb je zelf alles al? Zou je best willen investeren maar dan in iets wat ook maatschappelijk toegevoegde waarde heeft? We maken graag kennis. Willem en Kees gingen je voor, kijk hier voor hun verhaal…