Erik Zijlmans de ondernemer

Erik is het glazen plafond voorbij

Erik Zijlmans, harde werker, nu nog een ‘one man company’, begon zijn bedrijf in 2017 met het hulp van Ondernemershuis-op-Zuid. Sinds hij ondernemer is, hoeft hij niet meer te kiezen tussen toewijding of vrijheid, hij kan nu beide combineren terwijl de klant koning blijft.

Het ondernemerschap ontwikkelde zich organisch, is voor Erik nooit een doelstelling geweest. Als werknemer bij verschillende bedrijven had hij iedere keer het gevoel na een paar jaar tegen een glazen plafond aan te zitten, zonder zich verder te kunnen ontwikkelen.

Een ondernemer is nooit uitgegroeid, is voortdurend in ontwikkeling. En dat is precies hoe Erik het ondernemerschap ziet en ervaart:

‘’Altijd het grote plaatje, het mooie én de kansen zien. Mooie dingen bereiken met elkaar; klanten, collega’s, leveranciers én familie.’’

In de komende 10 jaar richt Erik zich op het aannemen van meer werknemers, het creëren van een gemeenschap, met wie hij zich samen wil inzetten om vele klanten dagelijks tevreden te stellen, om dan samen het succes te vieren.